Turşu Yap
| Ad |
Turşu Yap |
| Ambalaj |
Pet Kavanoz |
| Ağırlık |
5000 ml |
| Kolide Adet |
4 |
| Kolileme Tipi |
Shrink Naylon |
| Koli Ağırlığı |
20 kg |
| Raf Ömrü |
2 Yıl |
| Palet |
48 |
| Barkod |
8698823061425 |
| Koli Barkod |
- |
Kullanım Bilgisi
Çağlar turşu yap, turşu yaparken sebzeler dışında hiçbir malzemeye ihtiyaç duyulmaksızın evde turşu yapmanın en pratik yoludur. Çağlar turşu yap ile turşu yapımı: Kabın içerisindeki salamura başka bir kaba boşaltılır. Boşalan kabın içerisine turşusu yapılacak taze turşuluk sebzeler alabildiğince hiç boşluk kalmayacak şekilde doldurulur. Salamura sebzelerin üzerine örtecek şekilde doldurulur ve kapağı sıkıca kapatılır. Işık almayacak serin bir yere konur. Yaklaşık 20 gün sonra turşu yenilebilecek kıvama gelmiş olur.